Frozen Free Fall

• Android
  • Mac
  • iOS

Om Frozen Free Fall

posted on 2017/08/25

Gør dig klar til et gådefuldt eventyr i kongeriget Arendal, hvor du skal matche iskrystaller. Det er inspireret af den seneste Disneyfilm, Frost! Tag med på rejsen sammen med Anna, Elsa og andre af dine favoritfigurer, når der skal løses hundredvis af iskolde puslespil helt gratis!

Image of Frozen Free Fall main screen  Image of Frozen Free Fall gameplay screen

Oprindelig udgivelsesdato: November 21, 2013

Kan dette spil køre på min enhed?
Image of Apple devicesiPhone (iOS 7 + up)
Image of Android logoAndroid (OS 4.2 + up)
Image of Amazon logoAmazon Amazon Underground

Spilfunktioner
  • SPÆNDENDE MATCH 3-SPIL - Få smukke og farverige iskrystaller til at passe sammen i kombinationer på tre eller flere, og afprøv dine match-evner med endnu mere udfordrende mål!
  • LÅS OP FOR FIGURER MENS DU SPILLER - Start din rejse som unge Elsa og Anna, og lås op for ældre versioner af søstrene på din vej gennem landet. Følg historien og spil med flere figurer, såsom Olaf, Svend, Kristoffer og Bedstefar!
  • UNIKKE POWER-UPS SPECIELT DESIGNET TIL HVER FIGUR - Brug Annas fakkel til at brænde en hel række krystaller eller Elsas gletsjer-opgradering til at få alle krystaller af samme farve til at forsvinde på magisk vis! Brug Hans' sværd til at hugge dig lige gennem krystallerne, og udforsk mange andre seje opgraderinger!

Nyttige link

ANSVARSFRASKRIVELSE: Det er Disney Mobile Supports politik ikke at assistere med problemløsning i vores apps på hardware, som er blevet modificeret eller ændret ("Rooted (rodadgang)", "Jailbroken (få foretaget jailbreaking)", mm.) i forhold til OEM-specifikationerne, eller software, der er blevet modificeret, flashet eller ændret i forhold til softwaren som udgivet af udvikleren. Det er muligt, at noget af vores software kan køre på modificeret hardware eller software, men grundet det store antal ændringer, der kan laves, og risiciene ved disse ændringer, kan vi kun tilbyde teknisk support til de officielle versioner af hardware og software til enhederne.