• Console
  • Steam

Alle konsoller – sådan udfører du en nulstilling

posted on 2015/08/27

Hvis du har problemer med at spille Disney Infinity 3.0, anbefaler vi, at du slukker helt ned for din konsol – også kaldet en "nulstilling" eller "fuldstændig genstart".

Xbox 360:

1. Sluk for konsollen.
2. Tag strømforsyningen ud af konsollen og ud af stikkontakten.
3. Vent fem minutter.
4. Sæt strømforsyningen i stikkontakten og konsollen igen.

Xbox One:

Følg disse trin på supportsiden for Xbox.

PlayStation 3:

1. Hold power-knappen nede i ca. fem sekunder, indtil den bipper, og slip så.
2. Vent, til lys og blæser er slukket.
3. Sluk for MAIN POWER-afbryderen på bagsiden. BEMÆRK: Dette er kun nødvendigt på de "tykke" PlayStation 3-modeller.
4. Tag stikket ud af stikkontakten, og vent i fem minutter.
5. Sæt stikkontakten i igen.
6. Tænd for MAIN POWER-afbryderen på bagsiden, hvis du har den "tykke" model.

PlayStation 4:

1. Tryk på power-knappen på forsiden for at slukke systemet. Power-indikatoren blinker et øjeblik, før den slukker.
2. Hold power-knappen nede, og slip, når du har hørt to bip.
3. Tilslut DUALSHOCK®4 controlleren via USB-kablet, og tryk så på PS-knappen på controlleren.
4. Vælg Genstart system.

Wii U:

1. Sluk for din Wii U.
2. Vent i 90 sekunder.
3. Tænd for din Wii U igen.