• Console
  • Steam

Alle onlinetjenester i Disney Infinity-spillene er blevet lukket ned.

posted on 2017/03/03

Tak for at have været en vigtig del af Disney Infinity-oplevelsen og for jeres loyalitet og entusiasme over for onlinefællesskabet.

Det her skal du vide:
  • Konsolversionen af Disney Infinity vil stadig kunne downloades via Sony-, Microsoft-, and Nintendo Online-butikkerne. Selvom alle Disney Infinity-onlinetjenesterne er blevet lukket ned officielt, kan du fortsat spille konsolversionen af Disney Infinity uden disse funktioner.
  • Alle onlinetjenester, såsom fællesskabsindhold, onlinemultiplayer og Disney-kontologin, vil ikke længere eksistere til nogen af versionerne af spillet.

Mange tak for jeres støtte og entusiasme gennem årene.