• Console
  • Steam

Base-fejlfinding

posted on 2016/03/23

Hvis din base ikke reagerer, kan du prøve følgende:

1. Placér basen på en stabil, sikker og plan overflade; det må ikke være en metaloverflade eller i nærheden af metalliske genstande.
2. Prøv at slutte en basen til en anden USB-port.
3. Sørg for, at basen er den aktuelle version til konsollen. Xbox 360-basen er ikke kompatibel med Xbox One, og begge Xbox-baser kan kun bruges med en anden Xbox.
4. Prøv at slukke og tænde (hard reset), hvis du bruger en Xbox One eller en PlayStation 4.

Hvis du har prøvet alle disse trin, og figuren stadig ikke reagerer, bør du læse artiklen Ødelagt eller defekt genstand og følge trinene i den.