• Console
  • Steam

Kan jeg levere Disney Infinity 3.0 tilbage, når det stopper?

posted on 2016/06/01

Politikken for refundering varierer afhængigt af dine eksemplarer af Disney Infinity 3.0:

-figurer, -Play Set og -butikseksemplarer
Tilbagelevering af Disney Infinity-produkter er underlagt tilbageleverings- og refunderingspolitikken hos den specifikke forhandler, hvor du købte produktet. Du kan få flere oplysninger hos forhandleren.

Digitale udgaver
Disney Infinity-produkter købt via PC-shoppen refunderes ikke.
________________________________________
Vi vil gerne invitere dig til at fortsætte med at udforske, gå på eventyr og skabe dine egne verdener.  Hvis du oplever problemer med dit Infinity-køb, kan du måske finde svar i den relevante artikel: