• Console
  • Steam

Kan jeg stadig spille Disney Infinity 3.0 online, når spillet stopper?

posted on 2016/06/01

På nuværende tidspunkt, uanset om det er på pc, mobil, konsol eller via Apple TV, kan du fortsat spille dine yndlings-Play Set og bygge Toy Boxe online.

Alle online fællesskabstjenester, herunder onlinemultiplayerspil, er stadig til rådighed. Kig ind på Disney Infinity-webstedet jævnligt, da vi der udsender nyheder og opdaterer statussen for spillets onlinefunktioner på alle platforme.