• Console
  • Steam

Ødelagt eller defekt genstand

posted on 2016/03/23

Base

Hvis du har problemer med din base, kan du prøve de første fejlfindingstrin i artiklen Base-fejlfinding.

Hvis fejlfindingstrinene ikke hjælper, skal du aflevere basen til forhandleren og høre, om du kan få en erstatning.

Hvis forhandleren ikke kan hjælpe, er du velkommen til at sende en e-mail til Disney Infinitys support-hold via den orange Kontakt os-knap nederst på siden. Vær venlig at inkludere så mange oplysninger som muligt i din e-mail, så vi kan hjælpe dig med en løsning på problemet:
  • Detaljeret beskrivelse af problemet
  • Navnet på genstanden, der ikke fungerer
  • Konsoltype

Disc

Hvis din konsol har problemer med at læse din Disc, kan du prøve de første skridt i Disc-fejlfinding.

Hvis fejlfindingstrinene ikke hjælper, skal du aflevere Disc'en til forhandleren og høre, om du kan få en erstatning.

Hvis forhandleren ikke kan hjælpe, er du velkommen til at sende en e-mail til Disney Infinitys support-hold via den orange Kontakt os-knap nederst på siden. Vær venlig at inkludere så mange oplysninger som muligt i din e-mail, så vi kan hjælpe dig med en løsning på problemet:
  • Detaljeret beskrivelse af problemet
  • Navnet på genstanden, der ikke fungerer
  • Konsoltype

Figur/Play Set-brik

Hvis du har problemer med din figur eller en Play Set-brik, kan du prøve de første trin i figur-fejlfinding.

Når du har fundet ud af, hvilke af dine figurer, baser eller Play Set-brikker er ødelagt eller defekt, skal du kontakte forhandleren og høre, om de kan tilbyde en ny.

Hvis forhandleren ikke kan hjælpe, er du velkommen til at sende en e-mail til Disney Infinitys support-hold via den orange Kontakt os-knap. Vær venlig at inkludere så mange oplysninger som muligt i din e-mail, så vi kan hjælpe dig med en løsning på problemet:

• Detaljeret beskrivelse af problemet
  • Navnet på genstanden, der ikke fungerer
  • Konsoltype