• Console
  • Steam

Hvordan erstatter jeg en ødelagt eller defekt genstand?

posted on 2016/03/23

Elsa Figure  Disney Infinity Jack Sparrow

Base
Hvis du har problemer med din base, bedes du forsøge følgende:

• Tilslutte basen til en anden USB-port
  • Sørge for, at du har gennemført vejledningen/introduktionen. Basen lyder først op, når vejledningen er afsluttet.
  • Tjek basens bund for at sikre dig, at det er den version, der er kompatibel med din konsol.
  • Placér basen på en stabil, sikker og lige overflade.
  • Sørg for, at basen ikke står på en metaloverflade eller i nærheden af en metallisk genstand.

Hvis du bliver ved med at have problemer, bedes du returnere den hos forhandleren for at se, om de kan erstatte den.

øverst på siden

Disc
Hvis din kontrol har problemer med at læse din disc, bedes du forsøge følgende:

• Sørge for, at din konsol er opdateret – at du har installeret den seneste patch.
  • Slette din konsols cache.
  • Se, om der er nogen ridser i din disc.
  • Rengøre din disc med en blød mikrofiberklud.
  • Sørge for, at det er den disc, der er kompatibel med din konsol.
  • Følge disse råd til base-fejlfinding.

Hvis du bliver ved med at have problemer, bedes du returnere den hos forhandleren for at se, om de kan erstatte den.

øverst på siden

Figur eller Play set
Hvis du har problemer med din figur eller dit Play set, kan du følge de følgende trin for at finde ud af, hvilken del, der er problemet:

• Udskifte din figur eller dit Play set med andre dele for at se, hvilken af de to, der ikke fungerer.
  • Sørge for, at figuren, som du bruger, er kompatibel med basens Play set.
  • Følge base-fejlfindingen ovenfor, hvis ingen af dine figurer eller Play sets fungerer.
  • Sørge for, at du forsøger at få adgang til den rigtige version af spillet:
  • Disney Infinity Play sets fungerer ikke i Disney Infinity 2.0: Play Without Limits.
  • Figurer og Play sets fra Disney Infinity 2.0: Play Without Limits fungerer ikke i Disney Infinity.
  • Disney Infinity-figurer fungerer kun i din Disney Infinity 2.0: Play Without Limits Toy Box

Når du har fundet ud af, hvilke figurer eller Play sets, der er beskadiget eller defekte, bedes du returnere dem til forhandleren for at se, om de kan erstatte den.

øverst på siden

Hvis forhandleren er ude af stand til at hjælpe, er du velkommen til at sende en e-mail til Disney Infinitys supportteam ved at klikke på den orange Kontakt os-knap nedenfor. Du bedes komme med så mange oplysninger som muligt i din e-mail, så vi kan hjælpe dig med fejlfindingen af problemet:

• Detaljeret beskrivelse af problemet
  • Navnet på genstanden, som ikke virker
  • Konsoltype