• Console
  • Steam

Wii U-fejl: Kunne ikke læse disken

posted on 2015/08/18

Du kan spille på din Wii U-konsol med din Disney Infinity 2.0-spildisk, men du får en "kunne ikke læse disken"-fejlmeddelelse, hvis konsollen er indstillet på den forkerte tilstand, når du sætter disken i.

For at løse problemet og skifte til Wii U-tilstand, skal du gøre følgende:

1. Klik på Wii U Menu-ikonet – det vil føre dig tilbage til den almindelige Wii U-brugerflade.
2. Start Disney Infinity 2.0 – du burde kunne spille som sædvanligt, når du har skiftet tilstand.

Hvis du vil skifte tilbage til almindelig Wii-tilstand, skal du gøre følgende:

1. Klik på Wii U Menu-ikonet med din GamePad
2. Du vil blive bedt om at synkronisere en Wii-fjernbetjening
3. Følg instruktionerne på skærmen

Hvis du modtager andre fejlmeddelelser, kan du prøve at rydde cachen på din Wii U-konsol. Vi anbefaler også, at du sørger for, at der ikke er ridser eller snavs på disken.