• Console
  • Steam

Hvordan gemmer, uploader og indsender jeg min Toy Box?

posted on 2015/04/01

Gem din Toy Box

Når du har oprettet din Toy Box i Disney Infinity 2.0, kan du gemme og uploade den for at få adgang til dine kreationer fra andre enheder:

1. Sæt spillet på pause, og vælg Gem.
  2. Vælg Gem nyt spil, og indtast din navn, beskrivelse og gemmeindstillinger for din Toy Box. BEMÆRK: Gemmer du på din Disney Cloud, har du mulighed for at downloade din Toy Box med andre enheder. Deler du med Venner, har dine netværksvenner adgang til din Toy Box.
  3. Vælg Gem for at bekræfte.

Upload og indsend din Toy Box

Vis din Toy Box-kreation frem! Du skal gøre følgende for at indsende Toy Box'en, så du har chancen for, at den bliver fremhævet:

Du kan enten indsende Toy Box'en via hovedmenuen eller inde fra selve Toy Box'en.
Vælg Fællesskabsindhold i hovedmenuen.

Åbn pausemenuen i Toy Box'en, vælg Online/Flerspiller, og vælg så Fællesskabsindhold.

1. Vælg Indsend til Disney
  2. Vælg mellem dine gemte Toy Box'e eller Toy Box-spil
  3. Du kan tilføje filtre, så det bliver nemmere for spillerne at finde den
  4. Upload Toy Box'en til Indsend til Disney

Vi kan ikke garantere, at din Toy Box bliver fremhævet, men vi er spændte på at se, hvad du kan frembringe!