• Console
  • Steam

How do I add a second player?

posted on 2016/03/22

I Disney Infinity 3.0 kan man spille multiplayerspil ved hjælp af delt skærm til to spillere! En spiller mere kan hoppe ind i spillet, mens det er i gang, og styre den anden figur (figuren i B[cirkel-]-holderen på Disney Infinity-basen).

PlayStation Logo PlayStation 3

1. Tryk på den centrale PlayStation-knap på den anden controller.
2. Vælg den anden spillers spillerprofil eller vælg at spille som Gæst.
3. Placér din Disney Infinity-figur i B [circular]-holderen på Disney Infinity-basen.
4. Tryk på Start.
5. Spillet skifter til split-screen, og den anden figur dukker op!

PlayStation Logo PlayStation 4

1. Tryk på den centrale PlayStation-knap på den anden controller.
2. Vælg den anden spillers spillerprofil eller vælg at spille som Gæst.
3. Placér din Disney Infinity-figur i B [circular]-holderen på Disney Infinity-basen.
4. Tryk på Valgmuligheder.
5. Spillet skifter til split-screen, og den anden figur dukker op!

Xbox Logo Xbox 360

1. Tryk på den centrale Xbox-knap på den anden controller.
2. Vælg den anden spillers spillerprofil eller Profil for at spille som gæst.
3. Placér din Disney Infinity-figur i B [circular]-holderen på Disney Infinity-basen.
4. Tryk på Start-knappen.
5. Spillet skifter til split-screen, og den anden figur dukker op!

Xbox Logo Xbox One

1. Tryk på den centrale Xbox-knap på den anden controller.
2. Vælg den anden spillers spillerprofil eller Tilføj gæst for at spille som gæst.
3. Placér din Disney Infinity-figur i B [circular]-holderen på Disney Infinity-basen.
4. Tryk på Menu-knappen.
5. Spillet skifter til split-screen, og den anden figur dukker op!

Du kan læse "Hvordan tilføjer jeg en anden spiller på Xbox One?" hvis du oplever problemer.

Nintendo Logo Wii U

1. Placér din Disney Infinity-figur i B [circular]-holderen på Disney Infinity-basen.
2. Tryk på +-knappen.
3. Spillet skifter til split-screen, og den anden figur dukker op!