• Console
  • Steam

Hvordan tilføjer jeg en anden spiller på Xbox One?

posted on 2016/01/22

Du kan føje en spiller mere til Disney Infinity 3.0 på din Xbox One ved at vælge en anden konsolbrugerprofil på den anden controller. Det fungerer ikke, hvis man bare føjer en ekstra spiller til den samme profil.

Du kan oprette en ekstra profil på Xbox one ved at gøre følgende:

1. Klik på bjælken øverst til venstre på startskærmen. Hvis nogen allerede er logget på, vises deres profilbillede her.
2. Vælg Tilføj ny.
3. Log ind med din Microsoftkonto.
4. Følg anvisningerne for at udføre konfigurationen af kontoen.

Læs Hvordan tilføjer jeg en ekstra spiller? for at få flere oplysninger om at spille med delt skærm.

Hvis du stadig har problemer med at tilføje en spiller mere, så prøv at gennemtvinge en afslutning af spillet, så du kan starte forfra:

1. Tryk på Xbox-knappen, mens du er i Disney Infinity 3.0.
2. Sørg for, at programtitlen er fremhævet, og tryk så på Menu-knappen.
3. Vælg Afslut.