• Android (Google Play)
  • iOS

Hvordan ændrer jeg min placering, så vejret passer?

posted on 2015/07/14

Hvis du ikke har givet STAR WARS™-appen tilladelse til at tilgå din placering, vil vejrfunktionen som standard være indstillet til San Francisco, hvor Lucasfilm ligger. Du kan ændre dette ved at følge anvisningerne nedenfor:

1. Først skal du sørge for, at du har en aktiv internetforbindelse. Tryk derefter på vejrikonet i øverste venstre hjørne af skærmen:

Tap Weather Icon

2. Vælg Search-knappen (søg):

Tap Search Icon

3. Søg efter din placering. Når du har indstillet denne, skal du trykke på nuværende placering:

Tap Current Location

4. Appen vil bede om tilladelse til at tilgå din placering. Tryk på tillad:

Tap Allow

Hvis du ikke indledningsvis tillod lokalitetssporing, kan du slå det til i menuen Indstillinger:

1. Gå til Indstillinger. Tryk på Anonymitet og dernæst på Lokalitetstjenester.

Tap Location Services

2. Skub skyderen til højre for at slå Lokalitetstjenester til, og tryk dernæst på STAR WARS™-appen. Vælg Mens du bruger appen.

Move the slider to ON