• Console
  • Steam

Hvordan sletter jeg min cache på min konsol?

posted on 2015/04/14

Hvis du har problemer med at køre Disney Infinity 2.0 eller andre spil på din konsol, kan du forsøge at slette din cache. Det får ofte spillet til at køre hurtigere og uden problemer.

Besøg siderne nedenfor for at læse trin-for-frin-manualer, der forklarer, hvordan man sletter cachen på hver konsol:

PlayStation 3

1. Gå til spildelen af menubjælken.
2. Scrol ned til mappen Game Data Utility.
3. Find Disney Infinity, og tryk derefter på trekant-knappen.
4. Vælg Slet i menuen til højre.

Bemærk, at du skal installere eventuelt manglende data, næste gang du spiller Disney Infinity.

PlayStation 4

1. Hold PlayStation-knappen på controlleren nede i 3-5 sekunder for at få vist menuen for strømindstillinger.
2. Scrol ned, og vælg Sluk konsol.
3. Vent 30-45 sekunder.
4. Tænd konsollen igen ved at trykke på PlayStation-knappen.
5. PlayStation-startskærmen bør blive vist, når konsollen starter op igen.