• PC
  • Steam

Hvordan sletter jeg gemte spil i Steam-spillet?

posted on 2016/01/12

Følg vejledningen herunder for at slette dine gemte spil i Disney Infinity 3.0 til Steam:

1. Log ud af Disney-kontoen. Gå til hovedmenuen og derefter Indstillinger > Onlineindstillinger > Log ud.
2. Luk spillet.
3. Højreklik på spillet i Steam-biblioteket.
4. Vælg Slet lokalt indhold og derefter Slet for at bekræfte.
5. Afslut Steam. Gå til Steam > Afslut Steam.
6. Slet mappen Disney Interactive i AppData-filen (anvisninger her).
7. Log på Steam igen.
8. Installer spillet og åbn det.

Herved slettes alt undtagen dine DLC- og Steam-præstationer – de er knyttet til Steam-kontoen.