• Console
  • Steam

Hvordan forbinder jeg forskellige Toy Boxe med hinanden?

posted on 2015/10/13

Med Toy Box-døren, som er et Creativi-Toy, kan du forbinde og skabe en verden af Toy Boxe!

1. Åbn Toy Box-editoren, mens du er i en Toy Box, og gå til kategorien Creativi-Toys. Scrol igennem, og vælg og placer Toy Box-døren.

Disney Infinity 3.0 Edition - Toy Box Editor

2. Peg på Toy Box-døren med tryllestaven for at redigere. Vælg Forbindelser i Redigeringsindstilinger (tandhjulsikonet i venstre side).

Disney Infinity 3.0 Edition - Equip the Magic Wand

3. Vælg Egenskaber > Destination > Importér en Toy Box

Disney Infinity 3.0 Edition - Import Toy Box

4. Vælg den Toy Box, du ønsker at tilknytte til, på listen, og bekræft.

Disney Infinity 3.0 Edition - Select Toy Box to link

5. Destinationen for døren burde angive den valgte Toy Box. Nu skal du gå hen og vælge Fortsæt.

Disney Infinity 3.0 Edition - PS3 Game Box

6. Du vil blive ført over i den tilknyttede Toy Box! Prøv at placere en ny Toy Box-dør, og tilknyt flere Toy Boxe!

Disney Infinity 3.0 Edition - Destination: Linked Toy Box