Disney Infinity

• Console
  • PC

Hvordan forbinder jeg min konsol til min Disney-konto?

posted on 2015/02/02

Følg trinnene nedenfor for at forbinde din Disney-konto med din Wii U-konsol:

1. Når du begynder at spille Disney Infinity på Wii U, bliver du bedt om at forbinde din eksisterende Disney-konto til spillet eller oprette en ny Disney-konto.

Link Wii U

2. Indtast navnet på din eksisterende konto, eller opret en ny konto. Hvis du indtaster navnet på en eksisterende konto, forbindes den med din konsol med det samme!

Enter account

3. Hvis du vælger at oprette en ny konto, skal du udfylde de angivne detaljer.

Child account

4. Hvis kontoen har et barns fødselsdato, bliver en forælder nødt til at aktivere kontoen via e-mail.

Child account registration

5. Du har forbundet din Disney-konto med din Wii U!

Success

Følg instrukserne nedenfor for at skille din Wii U (eller en anden konsol) fra din Disney-konto:

1. Gå til infinity.disney.com/dk, og log på din Disney-konto.

User-added image

2. Vælg Min konto fra rullemenuen.

User-added image

3. Klik på Mine tilknyttede konsoller for at administrere konsollerne, som er forbundet med din Disney-konto.

User-added image