• Console
  • Steam

Hvordan du sletter eller redigere et værelse du har placeret i Mit INteriør?

posted on 2015/03/24

Du skal vælge en konsol, for at se anvisninger til hvordan du sletter eller redigere et værelse, du har placeret i Mit INteriør i Disney Infinity (2.0-udgaven).

1. Vælg Toy Box og derpå Mit INteriør i startmenuen
2. Tryk på knappen — på dit GamePad
3. Nu kan du placere forskellige værelser, dekorationer og Creativi-Toys i Toy Boxen, men du kan ikke fjerne værelser
4. Tryk på R-knappen på dit GamePad for at gå i gnisttilstand
5. Du kan bruge A-knappen til at fjerne værelser og B-knappen til at flytte dem
6. Tryk på R-knappen for at gå ud af gnisttilstand

1. Vælg Toy Box og derpå Mit INteriør i startmenuen
2. Tryk på knappen Select (PlayStation 3) eller touchpad'et (PlayStation 4)
3. Nu kan du placere forskellige værelser, dekorationer og Creativi-Toys i Toy Boxen, men du kan ikke fjerne værelser
4. Tryk på R1-knappen på controlleren for at gå i gnisttilstand
5. Du kan bruge cirkelknappen til at fjerne værelser og X-knappen til at flytte dem
6. Tryk på R1-knappen for at gå ud af gnisttilstand

1. Vælg Toy Box og derpå Mit INteriør i startmenuen
2. Tryk på Back-knappen på controlleren
3. Nu kan du placere forskellige værelser, dekorationer og Creativi-Toys i Toy Boxen, men du kan ikke fjerne værelser
4. Tryk på RB-knappen på controlleren for at gå i gnisttilstand
5. Du kan slette værelser med B-knappen og flytte dem med A-knappen
6. Tryk på RB-knappen for at gå ud af gnisttilstand

1. Vælg Toy Box og derpå Mit INteriør i startmenuen
2. Tryk på knappen Menu på controlleren (den ser ud som to rektangler, der overlapper)
3. Nu kan du placere forskellige værelser, dekorationer og Creativi-Toys i Toy Boxen, men du kan ikke fjerne værelser
4. Tryk på RB-knappen på controlleren for at gå i gnisttilstand
5. Du kan slette værelser med B-knappen og flytte dem med A-knappen
6. Tryk på Menu-knappen for at gå ud af gnisttilstand