• Console
  • Steam

Hvordan spiller vi fire spillere sammen?

posted on 2016/03/15

I det nye Marvel Battlegrounds-Play Set kan du kæmpe mod vennerne i Versus-tilstand! Du skal først slutte fire controllere til spilkonsollen. Når de er blevet sluttet til, skal du gå hen på skærmen figurvalg og placere Infinity-figurerne på basen, en ad gangen, for at fylde listen op. Alle de tre værdige modstandere kan nu vælge en avatar på listen og fortsætte til valg af arena. Du kan vælge mellem otte forskellige kamparenaer, hvor du skal stå over for vennerne.

I Versus kan du og vennerne spille fem forskellige spiltyper. De er:

Slagmarker – Bevis, at du er den ultimative superhelt eller superskurk ved at være den sidste, der står på oprejst!

Superhelt – Der er én superhelt eller superskurk, som er større og stærkere end alle andre! Som superhelt eller superskurk får du point, når du slår nogen ud. Hvis du slår superhelten eller superskurken ud, overtager du rollen og kræfterne!

Kongen af bakken – Man indtager bakken ved at være den eneste, som er i ringen. Du tjener point ved at holde modstanderne ide.

Kongekamp – I Kongekamp har du uendelige liv. Den, der besejrer flest modstandere, vinder!

Brugerdefineret – Slagmarken er din legeplads – og du laver reglerne! Du kan vælge mellem spiltilstandene Slagmarker, Superhelt og Kongen af bakken og tilpasse reglerne efter dit eget hoved. Du kan tilpasse følgende:

• Sejrsbetingelse – Vælg, hvad der skal til for at sejre. I kampe med scorer skal holdet nå et bestemt antal point, og i overlevelseskampe scorer det længstlevende hold mest.
  • Point – Indstil det antal point, der skal til for at vinde kampen.
  • Tid – Indstil den maksimale varighed af kampen.
  • Helbredsmodifikator – Øg eller sænk det helbredsniveau, som spillerne starter med.
  • Skademodifikator – Øg eller sænk den skade, som alle spillerne forårsager.

BEMÆRK: Man kan kun spille fire spillere sammen online.