Disney Interactive - Generel support

Hvordan opsætter jeg du Disney Infinity-basen til PS Vita?

posted on 2015/05/08

Når Disney infinity-basen er kommet ud af indpakningen, skal den placeres på en stabil, sikker og jævn overflade nær PlayStation®Vita-systemet. Placer den ikke på metaloverflader, og sørg for, at der ikke er metalobjekter i nærheden.

Disney Infinity 2.0 Edition Base for PS Vita
A. Holder til Disney Infinity-figur og/eller Power Disc
B. Holder til Disney Infinity-Play Set-del og/eller Power Disc og/eller Toy Box-spildisc

Sådan konfigurerer du Disney Infinity-basen for PS Vita:

• Disney Infinity-basen skal sluttes til “PS Vita”-systemet via trådløs Bluetooth®-teknologi. Sørg for, at “PS Vita”-systemet er TÆNDT, og at afkrydsningsfeltet Bluetooth®-funktion er markeret i “PS Vita”-systemets menu for Bluetooth®-indstillinger.
  • Tryk på Power-knappen på Disney Infinity-basen, og hold den nede i 3-4 sekunder. LED-lyset på “PS Vita”-systemet vil blinke blåt fire gange.
  • Disney Infinity-basen vil derefter gå i tilknytningstilstand. LED-lyset på “PS Vita”-systemet vil skifte mellem rødt og blåt.
  • Hvis ikke Disney Infinity-basen går i tilknytningstilstand, skal du trykke på Power-knappen på Disney Infinity-basen og holde den nede i 12-15 sekunder, indtil LED-lyset begynder at skifte mellem rødt og blåt.
  • Når der er forbindelse, vil LED-lyset blinke blåt hvert femte sekund.