Disney Chat

End Chat

Disney Interactive - Generel support

Hvordan opsætter jeg du Disney Infinity-basen til PS Vita?

posted on 2015/05/08


Når Disney infinity-basen er kommet ud af indpakningen, skal den placeres på en stabil, sikker og jævn overflade nær PlayStation®Vita-systemet. Placer den ikke på metaloverflader, og sørg for, at der ikke er metalobjekter i nærheden.
 
Disney Infinity 2.0 Edition Base for PS Vita
A. Holder til Disney Infinity-figur og/eller Power Disc
B. Holder til Disney Infinity-Play Set-del og/eller Power Disc og/eller Toy Box-spildisc

Sådan konfigurerer du Disney Infinity-basen for PS Vita:
 
  • Disney Infinity-basen skal sluttes til “PS Vita”-systemet via trådløs Bluetooth®-teknologi. Sørg for, at “PS Vita”-systemet er TÆNDT, og at afkrydsningsfeltet Bluetooth®-funktion er markeret i “PS Vita”-systemets menu for Bluetooth®-indstillinger.
  • Tryk på Power-knappen på Disney Infinity-basen, og hold den nede i 3-4 sekunder. LED-lyset på “PS Vita”-systemet vil blinke blåt fire gange.
  • Disney Infinity-basen vil derefter gå i tilknytningstilstand. LED-lyset på “PS Vita”-systemet vil skifte mellem rødt og blåt.
  • Hvis ikke Disney Infinity-basen går i tilknytningstilstand, skal du trykke på Power-knappen på Disney Infinity-basen og holde den nede i 12-15 sekunder, indtil LED-lyset begynder at skifte mellem rødt og blåt.
  • Når der er forbindelse, vil LED-lyset blinke blåt hvert femte sekund.

Var denne artikel nyttig?


Søger du stadig det rette svar?

Kontakt os

We recommend contacting us by

Email

Other ways to contact

Logo

Chat

Logo

Call Me Now

Logo

Free Phone

You can call us, or start a live chat, from 9am-9pm, 7 days a week. Or drop us an email and we’ll get back to you as soon as we can!