• Console
  • Steam

Hvordan skifter jeg konsolbrugerprofil, mens jeg spiller Disney Infinity 2.0?

posted on 2015/03/25

En konsolbrugerprofil er en offlinekonto, hvorpå der gemmes spildata på harddisken.

Hvis du spiller Disney Infinity 2.0 og gerne vil skifte til en anden brugerprofil på konsollen, skal du følge nedenstående anvisninger. Det er nyttigt at kunne skifte brugerprofil, når man deler ejerskab over en figur.

Avengers Spider-Man

PlayStation PlayStation 3

Når du har tændt din PlayStation 3, vil du blive bedt om at vælge brugerprofil, før du når til PlayStation 3-menuen – også kendt som XrossMediaBar. Hvis du har indstillet din profil til at blive automatisk logget på, får du ikke denne skærm at se.

Du kan konfigurere automatisk login ved at trykke på trekantknappen, mens du er på en bruger, og vælge Til eller Fra.

Sådan skifter du til en anden PlayStation 3-brugerprofil:

1. Scrol til venstre kolonne, som er mærket med Brugere eller Log på, i XrossMediaBar.
2. Vælg en anden bruger på listen ved hjælp af X-knappen.

PlayStation PlayStation 4

Når du har tændt din PlayStation 4, vil du blive bedt om at vælge brugerprofil. Du kan spille via en gæstekonto, men gemte data slettes, når du logger ud. Brugerprofiler knyttes til de controllere, der bruges, på PlayStation 4.

Op til fire brugere kan være logget på PlayStation 4-systemet på samme tid. Når der er mere end én bruger logget på, og en af dem trykker på PS-knappen på controlleren, vises startskærmen.

Sådan skifter du til en anden PlayStation 4-brugerprofil via hovedmenuen:

1. Tryk op på D-Pad'et i hovedmenuen, og gå til Strømindstillinger.
2. Tryk på X, log ud af PS4.
3. Du kommer nu til skærmen kontovalg. Du skal måske synkronisere controlleren igen ved at trykke på PS-knappen.
4. Herfra kan du vælge en brugerprofil eller oprette en ny.

Sådan skifter du til en anden PlayStation 4-brugerprofil, mens du er i Disney Infinity 2.0:

1. Tryk på PS-knappen på controlleren, og hold den nede.
2. Vælg Skift bruger
3. Herfra kan du vælge en brugerprofil eller oprette en ny

Xbox Xbox 360

Når du har tændt din Xbox 360, skal du trykke på Xbox-knappen på controlleren for at logge på en brugerprofil. Scrol ned til der, hvor du kan logge på, eller tryk på X på controlleren.

Sådan skifter du til en anden brugerprofil via Xbox 360 Dashboardet:

1. Gå til Social.
2. Vælg Log ind eller Log ud.
2. Vælg den profil, der skal logges på.

Sådan skifter du til en anden brugerprofil inde i Disney Infinity 2.0:

1. Tryk på knappen Guide.
2. Vælg X-knappen for at logge ud af den aktuelle profil.
3. Vælg den profil, der skal logges på.

Xbox Xbox One

Når du har tændt din Xbox One, kan du logge på en brugerprofil via hoved-Dashboardet. Vælg Log på øverst på skærmen, og vælg en profil.

Sådan skifter du til en anden brugerprofil via Menu-knappen:

1. Når du er på startskærmen på din Xbox One, skal du trykke på Menu-knappen på controlleren.
2. Vælg Skift profil
3. Vælg den profil, du vil skifte til.

Sådan skifter du til en anden brugerprofil i området Log på:

1. Gå til området Log på øverst til venstre.
2. Vælg den aktuelle profil og det aktuelle Gamerpic.
3. Vælg den profil, du vil skifte til.

Sådan skifter du til en anden brugerprofil, mens du er i Disney Infinity 2.0:

1. Tryk på Xbox-knappen på controlleren
2. Gå til området Log på øverst til venstre.
3. Vælg den aktuelle profil og det aktuelle Gamerpic.
4. Vælg den profil, du vil skifte til.

øverst på siden

Nintendo Wii U

Når du har tændt din Wii U, vil du blive bedt om at vælge en Mii-figur, før du kommer til Wii U-menuen. Dette er din brugerprofil.

Hvis du vil skifte Mii-bruger, skal du først lukke Disney Infinity 2.0 og vende tilbage til Wii U'ens hovedmenu.

I Wii U'ens hovedmenu:

1. Vælg Mii-figur øverst til venstre.
2. Vælg Skift bruger.
3. Vælg en anden Mii-figur.