• Android (Google Play)
  • iOS

Hvordan tager jeg en selfie med STAR WARS™-appen?

posted on 2015/07/08

Træd ind i Star Wars-universet ved at tage en selfie med STAR WARS™-appen.

STAR WARS App - Selfie

Tilpas din selfie med forskellige kostumer, figurer og baggrunde med Star Wars™-tema.

STAR WARS App - Selfie
  • Tryk på ikonet Foreground Character (forgrundsfiguren) for at bladre gennem kostumer til din selfie
  • Tryk på ikonet Background Character (baggrundsfiguren) for at vælge figurer, som du gerne vil føje til scenen
  • Tryk på ikonet Lightsaber (lyssværd) for at skifte farve (kun Jedi og Sith)
  • Tryk på ikonet Landscape (landskab) for at vælge mellem forskellige Star Wars-områder til din kulisse
  • Tryk på ikonet Character Position (figurposition) – pilene – for at ændre baggrundfigurens placering

Når du har opstillet skuddet, som du ønsker, skal du trykke på ikonet Camera (kamera) for at tage din selfie. Når du har taget din selfie, kan du downloade eller gemme den på din enhed, dele den eller slette den og tage en ny.