• Console
  • Steam

Hvordan låser jeg op for legetøj fra Disney Infinity 1.0 og 2.0?

posted on 2015/09/02

Hvis du har spillet Disney Infinity 1.0 og 2.0, er alle Play Set og alt Toy Box-legetøj, som du har fået adgang til i de tidligere versioner, nu tilgængelige i Disney Infinity 3.0, når du logger ind med det Disney-konto-ID, som du har knyttet til disse versioner.

Når du åbner Disney Infinity 3.0 og går til Toy Box-spilcentralen, vil du se beskeder på skærmen, der oplyser dig om, at dine tidligere stykker legetøj nu er tilgængelige i denne version.

BEMÆRK: Selvom dit legetøj nu er låst op og tilgængeligt, skal du måske bruge gnister på at købe det igen i Legetøjsbutikken.