• Android (Google Play)
  • iOS

Hvordan låser jeg op for Augmented Reality (udvidet virkelighed)?

posted on 2015/07/28

Augmented Reality-funktionen i Star Wars-appen er en vej til mange fantastiske oplevelser, herunder muligheden for at bringe 3D-figurer til live. Er du klar?

Sådan gør du:
  • Åbn Star Wars-appen
  • Tryk på knappen Augmented Reality på hovedmenuen.
  • Peg din enheds kamera mod én af plakaterne nederst på skærmen:

STAR WARS App - AR Poster Image

• Hvis du ikke har adgang til plakaterne, kan du downloade dem til din enhed eller sende dem til dig selv i en e-mail, så du kan printe dem eller få dem vist på en anden skærm. (hvis du tilgår denne side på din mobilenhed, kan du åbne siden på en computer, en anden mobilenhed eller noget helt tredje).

STAR WARS - Augmented Reality poster STAR WARS: The Force Awakens poster

• Der dukker en menu op på skærmen med tre figurer: en Stormtrooper fra Den Første Orden, BB-8 og en Flametrooper fra Star Wars: The Force Awakens.
  • Tryk på en figur for at vælge denne.
  • Når figuren dukker op på skærmen i dit miljø, skal du trykke på 1, 2 eller 3 for at vælge forskellige animationer.
  • Brug pilene til højre og venstre til at bladre gennem figurerne.

AR Storm Trooper AR Flame Trooper AR BB-8

• Tryk på Play-knappen (afspil) for at afspille og se animationen med lyd.
  • Tryk på Camera-knappen (kamera) for at tage et foto. Tryk på Lightning-ikonet (blitz) i øverste højre hjørne for at slå dit kameras blitz til.
  • Tryk på og hold Video Camera-knappen (videokamera) nede for at optage en video af figuranimationerne med lyd. Bemærk, at videooptagelse kun er tilgængeligt på iOS. Slip din kreativitet løs! Prøv at interagere med figuren. Slip knappen for at stoppe optagelsen.
  • Brug Character-knappen (figur) til at skifte mellem tilstandene Normal og Hologram.
  • Når du har taget dit foto eller din video, vil du se tre knapper: Delete (slet), Save to your device (gem på enhed) og Share (del).
Nyd Star Wars-appens Augmented Reality-funktion og vis, hvad du har lært: Del dine fotos og videoer med #StarWarsApp!