• Console
  • Steam

Hvordan bruger jeg Tekstskaberen?

posted on 2014/09/19

Log først på din Disney-konto. Nu kan du tilføje tilpassede missionstrin, dialog, ledetråde, tips og meget mere til dine Toy Box-kreationer!

Sørg for at koble Tekstskaberen til en udløser. Forsøg dig lidt frem med egenskaberne og muligheden for enten at kæde den sammen med en NPC (ikke-spilbar-figur) eller simpelthen at få en besked til at dukke op på skærmen.

Husk venligst at holde dine trin og din tekst passende og børnevenlige.