• Console
  • Steam

Hvordan fungerer multiplayer?

posted on 2016/03/15

Det er nemt at spille i multiplayertilstand i Marvel Battlegrounds – du skal blot indlæse en Marvel-figur via Disney Infinity-basen, og så kan du begynde at spille. Basen registrerer figurerne, og de overføres til spillets bibliotek på valgskærmen, hvor de bliver, mens du spiller Versus. Når du har indlæst figuren til spillet, behøver den ikke længere at være på basen, for at du kan spille. Du skal dog indlæse figuren igen, hvis du har haft lukket spillet.

Multiplayer i tilstandene Historie og Udfordring fungerer på samme måde som multiplayer i forbindelse med Play Set – placer hver spiller på den rigtige plads på Infinity-basen for at spille.