• Console
  • Steam

Der skal være internetforbindelse

posted on 2015/12/17

Hvis du vil spille i verdener med uendelige eventyr i Disney Infinity 3.0, skal du downloade en spilopdatering, hvortil det er nødvendigt med forbindelse til internettet.

Du kan finde oplysninger om, hvordan du opretter forbindelse til internettet fra konsollen, i konsollens brugervejledning eller via linket til konsollen herunder.

1. Når konsollen er TÆNDT, og der er forbindelse til internettet, skal du isætte spildisken til Disney Infinity 3.0.
2. Når spillet indlæses, kan det være, at du bliver bedt om at downloade en opdatering. Følg anvisningerne på skærmen for at sætte installationen i gang.
3. Når opdateringen er færdig, åbner spillet, og du kan begynde at spille Disney Infinity 3.0!