• Console
  • Steam

Hvorfor mangler der genstande fra min Disney Infinity Toy Box i min Disney Infinity 2.0?

posted on 2014/09/19

Desværre er der nogle genstande og funktioner, som var tilgængelige i Disney Infinity, der ikke er tilgængelige i Disney Infinity 2.0.

Det inkluderer funktionen med det voksende og skrumpende slim. Når du downloader Toy Box 1.0 til dit 2.0-spil, kan denne funktion være væk.

Vi har dog tilføjet nogle fede nye funktioner til Toy Box, heriblandt helt nye redigeringsværktøjer og genstande med Marvel-tema! Vi kan slet ikke vente med at se, hvad du finder på.