Disney Chat

End Chat

Disney Infinity 3.0: Play Without Limits

  • Console
  • Steam

Kombiangreb med lyssværd™

posted on 2015/08/27


Star Wars™-figurer i Disney Infinity 3.0, der anvender lyssværd, kan udføre de fleste af følgende kombiangreb med lyssværd:

Angrebskombination – tryk flere gange på angrebsknappen for at udføre en angrebskombination.

Affyring – hold angrebsknappen nede, mens du står på jorden, for at bryde en modstanders parade og slynge dig selv og modstanderen op i luften.

Luftkombination – hurtige tryk på angrebsknappen, mens du er i luften, vil føre til en kombination, der slår modstanderen af vejen.

Luftsmæk – når du holder angrebsknappen nede, mens du er i luften, vil du udføre et luftsmæk, der får et flyvende mål ned på jorden sammen med spilleren, mens modstandere i nærheden samtidig bliver slået af vejen.

Luftangreb – vent med at trykke tredje gang på angrebsknappen, mens du er i luften, for at jonglere med fjenden og fortsætte angrebet i luften.

Forsvarsbrud 1 – vent med at trykke anden gang på angrebsknappen for at indlede en kraftfuld, blokeringsbrydende kombination med flere angreb mod en enkelt fjende.

Forsvarsbrud 2 – vent med at trykke anden gang på angrebsknappen for at indlede en kraftfuld, blokeringsbrydende kombination, der udfører flere angreb mod en enkelt fjende.

 

De følgende Star Wars™-figurer har deres egne unikke kombinationsangreb:
 
Obi-Wan Kenobi:  Dobbelt-op – tryk på højre udløser, og tryk derefter på angrebsknappen for at udføre et kraftigt hoppeangreb med dobbeltslag.

Yoda: Lille, men let – spurt mod en modstander, tryk så på højre udløser, og tryk flere gange på angrebsknappen for at angribe flere fange fra forskellige vinkler med meget høj fart.

Anakin: Anakins vrede – tryk flere gange på angrebsknappen for at udføre en stribe angreb med lyssværd under et Kraftløb.

Ahsoka: Snurrende frelse – tryk flere gange på angrebsknappen for at indlede et snurrende angreb med lyssværd, mens du spurter. Tryk på højre udløser for at spurte.

Darth Maul: Darths spurteangreb – tryk på højre udløser, og tryk derefter på angrebsknappen, mens du spurter frem mod dine modstandere, for at sende dem af vejen med et kraftigt stød med lyssværdet.

Var denne artikel nyttig?


Søger du stadig det rette svar?

Kontakt os