• Console
  • Steam

Power Discs

posted on 2016/03/23

Disney Infinity Power Discs kan bruges til at forbedre og forstærke Disney Infinity-oplevelsen på flere måder.

Cirkulære: disse Power Discs låser op for særlige kraftforøgelser, kostumeskift, hold og særlige begivenheder. De kan bruges i Play sets og i Toy Box'en.
Circular Power Discs

Sekskantede: Disse Power Discs låser op for særlige dimser, fartøjer og temaer, som lader dig tilpasse din Toy Box endnu mere. De kan kun bruges i Toy Box'en.

Power Discs, der er mærket med en bold, tilføjer gadgets, køretøjer og meget mere:

Hexagonal Power Discs

Power Discs, der er mærket med en malerbørste, tilføjer temaer, terræner og meget mere:

Paintbrush

Kombinér op til to cirkulære Power Discs eller to sekskantede Power Discs for at skabe unikke kombinationer!

øverst på siden

Sådan bruger du dine Power Discs

Cirkulære: Placér en cirkulær Power Disc under en figur på basen. Du kan kombinere to Power Discs for at skabe forskellige kombinationer. Cirkulære Power Discs virker med det samme!

Sekskantede: Placér en sekskantet Power Disc på det sekskantede felt på basen. Ligesom med cirkulære Power Discs kan du kombinere op til to Power Discs. Hvis det er en temabaseret Power Disc, dukker der en besked op med muligheden for at skifte tema.

øverst på siden

Power Discs og webkoder

Der er ingen webkoder til fysiske Power Discs. Med den digitale Disney Infinity-version til pc og Disney Infinity: Toy Box til iPad har du imidlertid muligheden for at købe de specifikke Power Discs, som du vil have, til rabatpris. Gå til PC-Shop for at få flere oplysninger.

PC Shop Power Discs