• Console
  • Steam

Hjælpere: Landbrug og mad

posted on 2015/08/27

Når du har gennemført Planlægning af planter-øvelsen, kan dine hjælpere plante afgrøder og høste planter for at få mad.

Du kan begynde ved at gå til hjælperportalen (grøn) via Toy Box-hub. Følg brostensstien til den lysende grønne portaldør. Du skal vælge Planlægning af planter for at gå til Toy Box-gården.

Landbrug
Du skal udstyre din hjælper med et landbrugsredskab, hvis du vil plante afgrøder. Gå til udstyreren for at få adgang til undermenuen Udstyr. Gå til kategorien Værktøj og våben; scroll hen for at vælge hakken. Gå ud af udstyreren, og vælg til et stykke jord, du ejer. Vælg "Dyrk jorden" for at lade din hjælper plante afgrøder. Afgrøderne tager noget tid om at vokse. Du kan også lade flere hjælpere dyrke jorden samtidigt. Mens dine hjælpere arbejder, kan du besøge Toy Box-hub'en og vende tilbage senere for at se, hvad de har plantet.

Udover mad dukker der også blomster og ukrudt op. Blomster giver dig gnister, men ukrudt er en plage, som du skal fjerne.  Du kan fjerne ukrudt ved at angribe det.

Nogle afgrøder giver dig særlige genstande såsom en bondehat eller en avanceret hakke. Hvis du udstyrer din hjælper med en bondehat, kan vedkommende dyrke særlige typer mad. For eksempel giver en tomat-bondehat flere tomater. Avancerede hakker lader dig plante mere mad.

Hvis du har brug for ekstra plads til at plante afgrøder, kan du altid købe flere jordstykker. Du kan købe et tomt jordstykke ved at stille dig i midten af det.

Bespisning
Du skal passe dine hjælpere og give dem mad; normalt dukker der en besked op, når de er sultne. Når du vil give din hjælper mad, skal du gå til undermenuen Mad. Scroll hen til den madgenstand, som du vil give din hjælper, og vælg den. Når du giver dine hjælpere mad, forbedrer du deres evner, og de bliver mætte. For eksempel øger tomater din hjælpers angrebsevne.

Her er en ufuldstændig liste over de afgrøder, du kan dyrke, og evnerne, de påvirker:

Majs – Energi
    Slikmajs – Energy
    Gulerødder – Held
    Pizza – Held
    Solsikkefrø – Værktøj
    Churro – Værktøj
    Joakims chokolademønt – Energi og held
    Slikkepind – Hjerte og værktøj
    Salat – Hjerte
    Grøn gelé – Hjerte
    Tomat – Angreb
    Candyfloss – Angreb

BEMÆRK: Du kan også finde mad i kasser og æsker i Toy Box-baner.