• Console
  • Steam

Toy Box-hub: Disney Infinity El Capitan-biografen

posted on 2015/08/27

Besøg Disney Infinity El Capitan-biografen, hvor du kan streame episoder af Toy Box TV og spille de senest fremhævede Toy Box'e. Gå op til biografens døre, og vælg Brug for at vælge og se episoder. I lobbyen kan du gå op til fremhævede plakater og vælge Brug. Så vil du se en kort beskrivelse af den fremhævede Toy Box, og du får muligheden for at spille den.

BEMÆRK: Du skal være forbundet til internettet for at kunne bruge denne funktion. Du skal være logget ind med en profil, der er tilknyttet en gyldig Disney-konto.