• Console
  • Steam

Toy Box-hub: Flynns Spillehal

posted on 2015/08/27

Besøg arkaden for at træde ind i en Toy Box, hvor du automatisk bliver forbundet med op til tre andre Disney Infinity-fans fra hele verden. Du skal bare gå op til en af spillemaskinerne og vælge Brug. Så vil du se en kort beskrivelse af Toy Box'en, og du får muligheden for at spille den.

BEMÆRK: Du skal være forbundet til internettet for at kunne bruge denne funktion. Du skal være logget ind med en profil, der er tilknyttet en gyldig Disney-konto. I denne spiltilstand er chat deaktiveret for spillernes sikkerheds skyld.