• Console
  • Steam

Toy Box-hub: Værter

posted on 2015/09/01

Når du ankommer til Toy Box-hub'en, vil du møde en række værter; byboer-figurer, som kan lære dig om Toy Box-spildelene, funktioner og spillet generelt.

Troldmandens lærling Mickey – Toy Box-velkomstvært; skab en ny Toy Box, eller gå til dine gemte Toy Box'e.

Luigi – Driving Host
Luigi – Vært for fartøjer; alt, hvad du har brug for at vide om at køre, inklusive drifting

Phil – Combat Host
Phil – Vært for kamp; lær at angribe, lave kombinationsangreb og blokere

Mulan – Exploration Host
Mulan – Vært for udforskning; lær at hoppe, klatre og nå nye højder. Udfordring: Lås op for portalen for udforskningseventyr

Woody – Sidekick Host
Woody – Vært for hjælpere; præsenterer spillerne for hjælpere og hvordan man spiller med dem. Udfordring: Lås op for hjælperportalen.

Main Street Host
Main Street-vært: Åbner Main Street og introducerer Genie

Genie – Base Host
Genie – Vært for Infinity-baser; besvarer spørgsmål om Play sets, Toy Box Expansion Games og figurer

Merlin – Creation Host
Merlin – Vært for skabelse; åbner portalen til byggebaserede Toy Box'e/spil

Sam Flynn – Arcade Host
Sam Flynn (TRON) – Låser op for Flynns Spillehal; besøg spillehallen for at blive forbundet med andre Disney Infinity-fans fra hele verden. (BEMÆRK: Du skal være forbundet til internettet for at kunne bruge denne funktion.)

Jesper Fårekylling – Låser op for Disney Infinity-biografen, hvor du kan streame Toy Box TV (BEMÆRK: Du skal være forbundet til internettet for at kunne bruge denne funktion.)

Scrooge McDuck – Toy Store Host
Joakim von And – Vært for legetøjsbutikken; køb legetøj, Play set-dele, byggesæt og mere til

Heltenes hal: Marvel; Star Wars; Disney; Pixar – Se figurer, fartøjer og andre genstande, du har låst op for