Disney Infinity (2.0 Edition): PS Vita

• Console

Hvad følger der med til Disney Infinity-startpakken (2.0-udgaven) til PS Vita?

posted on 2015/05/08

Disney Infinity 2.0 Edition Starter Pack for PS Vita
Disney Infinity-startpakken (2.0-udgaven) til PS Vita indeholder:

• Disney Infinity: Videospillet Marvel Super Heroes (2.0-udgaven – PS Vita-spilkort)
  • (1) Disney Infinity-basen (2.0-udgaven) til PS Vita (2 holdere: en cirkulær og en sekskantet)
  • (1) Eksklusiv sort dragt til Spider-Man-figuren
  • (1) Play Set-del til Marvel’s Spider-Man
  • (2) Toy Box-spildiscs – "Flugten fra Kyln" og "Angreb på Asgård"
  • (1) Webkodekort