• Console
  • Steam

Hvordan fungerer Del ejerskab?

posted on 2016/03/23

Når du vælger at dele en figurs ejerskab, "arver" du figurens seneste niveau. Fremskridtet bliver gemt på din konsolbrugerprofil, og du kan fortsat lade figuren stige i niveau, mens du spiller.

Det skal du være opmærksom på:

• De figurerniveauer, der optjenes, gælder for den konsolbrugerprofil, der er logget ind på og som spiller som Spiller 1.
  • Flere profiler på konsollen kan dele ejerskab og stige hver især i niveau.
  • Funktionen Spil som gæst bør kun bruges for en figur, når du ikke er hjemme hos dig selv eller bruger en anden persons konsol. De niveauer, der optjenes, kan gemmes midlertidigt på selve figuren i stedet for profilen.