• Console
  • Steam

Hvad er Disney Infinity: Marvel Battlegrounds?

posted on 2016/03/15

Disney Infinity: Marvel Battlegrounds

Onde kræfter planlægger at erobre verden ved at sætte Marvels største superhelte op mod hinanden! Det er alle mod alle i det hel nye Disney Infinity 3.0-Play Set, Disney Infinity: Marvel Battlegrounds!

• Deltag i slag og kæmp dig vej gennem 12 niveauer i otte episke, nye arenaer!
  • Kæmp mod op til tre modstandere i arenaen via lokalt multiplayerspil for op til fire spillere
  • Smadr dig gennem gulve og vægge, og riv omgivelserne ned, når du slås mod modstanderne
  • Vælg superhelte og superskurke blandt alle Marvel-figurerne i Disney Infinity
  • Tilpas spillet med op til seks runde Marvel-Power Discs pr. kamp (Versus)
  • Fås til Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Nintendo Wii U

• DER KRÆVES INTERNETFORBINDELSE VED INDHOLDSOPDATERINGER.