• Console
  • Steam

Hvad er gnisttilstand?

posted on 2015/09/18

Du kan bruge gnisttilstand til at flytte, redigere og placere legetøj i Toy Boxen uden at gå ud af byggetilstand. En af fordelene ved at bygge og redigere i gnisttilstand er, at du helt generelt vil kunne arbejde hurtigere, da du ikke begrænses af kollisioner eller fysik. Du kommer i gnisttilstand ved at gå i byggetilstand og så trykke på den knap på skærmen, hvor der står Gnisttilstand.

BEMÆRK: Den knap, du bruger til at gå i gnisttilstand med, vil se forskellig ud afhængigt af den konsol, du spiller på.