Disney Chat

End Chat

Disney Infinity 3.0: Play Without Limits

  • Console
  • Steam

Hvad er en hjælper?

posted on 2015/08/27


En hjælper er en byboer-figur, som slutter sig til dig i Toy Box'en og Toy Box Takeover Expansion Game. De hjælper dig med at slås med fjender, bygge, drive landbrug og andre opgaver. Sådan låser du op for hjælpere:
  • Gennemfør hjælper-øvelser
  • Gennemfør missioner i Toy Box Takeover
  • Gennemfør missioner i INderrum
  • Desuden kan du finde dem i Toy Box- og Toy Box Takeover-hubsene.


Hvordan fjerner jeg min hjælper?

Gå til udstyreren (eller vælg Hjælpere fra pausemenuen), og vælg "Fjern fra verden"
 

Hjælper-øvelser

  1. Indledning til hjælpere: Lær at bruge hjælpere i dette lynkursus. Du vil lære alt fra at placere en hjælper i din verden til at udstyre vedkommende med værktøjer samt alle de grundlæggende evner, der skal til for at gøre din hjælper effektiv.
  2. Planlægning af planter: Lær din hjælper, hvordan man dyrker og høster planter med jordstykker. "Det her er din gård! Kom i gang med at plante nogle afgrøder!" På Toy Box-gården kan du dyrke mad til dine hjælpere. Du skal udstyre din hjælper med et landbrugsredskab, hvis du vil plante afgrøder. Gå til udstyreren for at få adgang til undermenuen Udstyr.
  3. Mageløst design: Lad en af Disneys ypperste modekendere vise dig, hvordan du finder det påkrævede værktøj til dine hjælpere, så du kan lave utrolige tilpasninger i dine Toy Box-verdener.
  4. Fantastisk skattejagt: Rejs gennem en labyrint med din hjælper, og find skatte på vejen. Din hjælper kan være en god allieret i kamp, men er ikke altid lige smidig. Hold øje med labyrintens farer, og kast eller bær dem i sikkerhed.

 

Var denne artikel nyttig?


Søger du stadig det rette svar?

Kontakt os