• Console
  • Steam

Hvad er en hjælper?

posted on 2015/08/27

En hjælper er en byboer-figur, som slutter sig til dig i Toy Box'en og Toy Box Takeover Expansion Game. De hjælper dig med at slås med fjender, bygge, drive landbrug og andre opgaver.

Hvordan finder eller får jeg flere hjælpere?
Sådan låser du op for hjælpere:
  • Gennemfør hjælper-øvelser
  • Gennemfør missioner i Toy Box Takeover
  • Gennemfør missioner i INderrum
  • Desuden kan du finde dem i Toy Box- og Toy Box Takeover-hubsene.

Hvordan fjerner jeg min hjælper?
Gå til udstyreren (eller vælg Hjælpere fra pausemenuen), og vælg "Fjern fra verden"

Hjælper-øvelser
Vært for hjælpere: Woody
Udfordring: Lås op for hjælperportalen.

1. Indledning til hjælpere: Lær at bruge hjælpere i dette lynkursus. Du vil lære alt fra at placere en hjælper i din verden til at udstyre vedkommende med værktøjer samt alle de grundlæggende evner, der skal til for at gøre din hjælper effektiv.

Disney Infinity 3.0 Edition - The Outfitter
Udstyreren: Denne maskine lader dig udstyre din hjælper med kostumer, særlige værktøjer og kræfter og lader dig give dem mad – de bliver åbenbart sultne. På venskabsmåleren kan du se, hvordan jeres forhold har udviklet sig. Du kan til hver en tid besøge udstyreren fra pausemenuen (Hjælpere).
Gennemfør en mission med din nye hjælper.

Du skal ødelægge nogle sten for at få adgang til mineskakten. Kast hjælperen ind i dynamitskuret – vedkommende kommer ud med en krudttønde, som kan sprænge stenen i luften. Saml tønden op, og kast den mod stenen.

Rovkister: Fulde af våben, udstyr og mad til din hjælper; du kan åbne dem ved at slå på dem. Kasser kan indeholde både mad og gnister.

Disney Infinity 3.0 Edition - Gear submenu
Hvis du vil give din hjælper et nyt våben, skal du gå til undermenuen Udstyr. Gå til kategorien Værktøj og våben. Nogle værktøjer og våben kræver, at din hjælper har et højere niveau, før vedkommende kan bruge dem. Noget udstyr kan forvandle din hjælper til et projektil, når det er i brug. Du kan give ekstra skade ved at kaste dine hjælpere mod fjender.

Når du vil give din hjælper mad, skal du gå til undermenuen Mad. Du forbedrer din hjælpers evner, når du giver vedkommende mad. For eksempel øger tomater din hjælpers angrebsevne. Din hjælper kan nu bruge mere effektivt udstyr.

Sektionen Udrustning viser våben og udstyr, som hjælperen i øjeblikket bruger (to pladser).

Avancerede hakker lader dig plante mere mad. Vær på udkig efter særlige genstande

2. Planlægning af planter: Lær din hjælper, hvordan man dyrker og høster planter med jordstykker.
"Det her er din gård! Kom i gang med at plante nogle afgrøder!" På Toy Box-gården kan du dyrke mad til dine hjælpere. Du skal udstyre din hjælper med et landbrugsredskab, hvis du vil plante afgrøder. Gå til udstyreren for at få adgang til undermenuen Udstyr.

Gå til kategorien Værktøj og våben; scroll hen for at vælge hakken. Forlad udstyreren, og gå til det fremhævede område.

Disney Infinity 3.0 Edition - Work Plot
Vælg "Dyrk jorden" for at lade din hjælper plante afgrøder. Afgrøderne tager noget tid om at vokse. Flere hjælpere kan dyrke jorden samtidigt.

Hvis du har brug for ekstra plads til at plante mad, kan du altid købe flere jordstykker. Du kan købe et tomt jordstykke ved at stille dig i midten af det. Nogle afgrøder giver dig særlige genstande såsom en bondehat. Hvis du udstyrer din hjælper med en bondehat, kan vedkommende dyrke særlige typer mad. For eksempel giver en tomat-bondehat flere tomater.

Disney Infinity 3.0 Edition - Tomato Hat
Blomster giver dig gnister, men ukrudt er en plage, som du skal fjerne. Du kan fjerne ukrudt ved at angribe det.

Disney Infinity 3.0 Edition - Flowers
Disney Infinity 3.0 Edition - Weeds

3. Mageløst design: Lad en af Disneys ypperste modekendere vise dig, hvordan du finder det påkrævede værktøj til dine hjælpere, så du kan lave utrolige tilpasninger i dine Toy Box-verdener.

Du har fået en bygge-tryllestav. Gå til udstyreren for at få adgang til undermenuen Udstyr. Gå til kategorien Værktøj og våben; scroll hen for at vælge og udstyre din hjælper med "Sultanens scepter". Placér din hjælper, forlad udstyreren, og gå til det fremhævede område.

Når du bliver bedt om det, skal du vælge Byg her. Din hjælper begynder at bygge med dele, der svarer til tryllestavens tema. Vend tilbage til værten for at få TRON-hatten. Gå til udstyreren for at få adgang til undermenuen Udstyr. Gå til kategorien Hatte; scroll hen for at vælge og udstyre din hjælper med "TRON-hat". Dette giver terrænet, blokkene og himlen et TRON-tema.

4. Fantastisk skattejagt: Rejs gennem en labyrint med din hjælper, og find skatte på vejen. Din hjælper kan være en god allieret i kamp, men er ikke altid lige smidig. Hold øje med labyrintens farer, og kast eller bær dem i sikkerhed.