• Console
  • Steam

Hvad er der med i Gold Edition af Disney Infinity 2.0 og Disney Infinity 3.0?

posted on 2016/09/30

Gold Edition af Disney Infinity 2.0 og Disney Infinity 3.0 giver dig mulighed for at bruge alle playsets, figurer og Power Discs til det pågældende spil uden ekstra omkostninger.  Bemærk, at de respektive Gold Editions også indeholder de nødvendige ændringer i onlinefunktionerne, så du kan fortsætte med at spille dine eventyr, når Disney Infinity-serverne er lukket ned.

Du kan i et begrænset tidsrum også overføre dine gemte data fra Disney Infinity 2.0 og Disney Infinity 3.0 til de respektive Gold Edition udgaver, så det, du har opnået i dit Playset og din Toy Box, ikke går tabt.