• Console
  • Steam

Hvilke controllere skal jeg bruge for at spille Disney Infinity 2.0 på Wii U?

posted on 2015/02/02

Spiller 1 skal styre med GamePad-controlleren i Disney Infinity 2.0 på Wii U. Det er i øjeblikket ikke muligt for Spiller 1 at styre med Pro Controller eller Wii-fjernbetjening.

Spiller 2 kan styre med Pro Controller eller en Wii-fjernbetjening med Nunchuk. Det er nødvendigt at styre med Nunchuk, da der ikke er nok knapper på Wii-fjernbetjeningen til at understøtte alle spilfunktionerne i Disney Infinity 2.0.

Gameplay