• Console
  • Steam

Hvorfor forsvinder mine fremskridt i Toy Box-spilcentralen?

posted on 2015/09/02

Indimellem oplever spillere, at deres fremskridt fra Toy Box-centralen går tabt, efter at de har kommunikeret med værter, downloadet Toy Box'e eller spillet i Flynns Arkade eller El Capitan-teatret.

Problemet løses ved at gennemføre en værts mission via portalen eller gemme dit fremskridt via pausemenuen. Hvis du afslutter spillet, før du enten har gemt det manuelt eller gennemført en mission, hvilket automatisk gemmer spillet, kan du ikke få adgang til dit fremskridt igen.