Disney Junior Play

• Android
  • iOS

Hvorfor kan jeg ikke dele spilpakker ved hjælp af Family Sharing?

posted on 2017/04/24

Funktionen Family Sharing i iOS giver dig mulighed for at dele apps, men ikke køb i appen, med andre familiemedlemmers konti. Det betyder, at købte spilpakker kun kan bruges på den konto, hvorfra købet blev foretaget.

Hvis en spilpakke, du har købt, ikke vises, skal du kontrollere, om du er logget på med det Apple ID, der blev brugt til at foretage købet. Du kan finde mere hjælp i denne artikel: Hvor er mine købte pakker blevet af?

Du kan læse mere Family Sharing hos Apple: Hvilken type indhold kan jeg dele med Family Sharing?