• Console
  • Steam

Hvorfor kan jeg ikke tilføje en spillere mere i Disney Infinity 2.0 på Xbox One?

posted on 2015/04/06

Når du føjer en ekstra spiller til Disney Infinity 2.0 på Xbox One, skal du sikre dig, at den ekstra profil bruges sammen med den ekstra controller. Det fungerer ikke, hvis man bare føjer en ekstra spiller til den samme profil.

Du kan oprette en ekstra profil på Xbox one ved at gøre følgende:

1. Klik på bjælken øverst til venstre på startskærmen. Hvis nogen allerede er logget på, vises deres profilbillede her.
2. Vælg Tilføj ny.
3. Log på med din Microsoft-konto (en e-mailadresse, som slutter på enten @hotmail.com eller @outlook.com).
4. Følg anvisningerne for at udføre konfigurationen af kontoen.

Læs Hvordan tilføjer jeg en ekstra spiller i Disney Infinity 2.0? for at få flere oplysninger om at spille med delt skærm.