• Console
  • Steam

Hvorfor fungerer min synkroniserede controller ikke i spildele for to spillere?

posted on 2015/01/23

Når du spiller Disney Infinity 2.0: Play Without Limits til Xbox One i multiplayer (2-spiller) med to controllere, ser det ud som om, at spiller 1 ikke længere styrer spillet (sætte på pause, afslutte spillet, etc.).

Problemet opstår, når spiller 2 logger på profilen, som tilhører spiller 1. Fordi den anden controller nu er logget på som spiller 1, flyttes styringen i spillet til denne controller. Når du slutter dig til et spil som spiller 2, skal du sørge for at logge på en anden konto eller spille som gæst.