• Console
  • Steam

Hvorfor låste min webkode til en figur, der lyser op, op for en figur, der ikke lyser op?

posted on 2015/12/01

Nogle spillere, som har købt en figur, der lyser op, kan have fået et webkodekort til en figur, som ikke lyser op, ved et uheld. Hvis webkoden låser den forkerte statue op i Heltenes Hal, eller den forkerte figur i menuen Disney Infinity-samlingen, kan du kontakte os, så vi kan hjælpe dig med at løse problemet.