• Console
  • Steam

Hvorfor virker min Darth Vader-kode ikke?

posted on 2015/08/27

Nogle spillere fik en Darth Vader-kode til E3 2015. Hvis du har fået en af disse koder og ikke kan indløse den, skal du kontakte os og sende følgende oplysninger:

• Navnet på den Disney-konto, du bruger til at logge ind på infinity.disney.com
  • Et scannet billede af koden

Scroll ned og tryk på Kontakt os for at sende os en e-mail. For at vedhæfte den scannede kode skal du svare på Disney Infinitys automatiske besked, som du modtager, når du har sendt din første e-mail.