• Console
  • Steam

Er det legetøj, som jeg har låst op for i Disney Infinity tilgængeligt i Disney Infinity 2.0: Play Without Limits?

posted on 2015/04/16

Er alt det virtuelle legetøj, som jeg har låst op for i Disney Infinity (enten fra Play sets eller i Toy Box) tilgængeligt i Disney Infinity 2.0: Play Without Limits? Hvordan fungerer det?

Ja! Du kan overføre dine Disney Infinity-genstande på flere forskellige måder:

• Hvis dine Toy Box-genstande er forbundet med dit Disney-id, overføres de, når du logger på det samme Disney-id i Disney Infinity 2.0: Play Without Limits.
  • Hvis du placerer et stykke fra et Disney Infinity-Play set på en Disney Infinity 2.0: Play Without Limits-base, låser du op for alle genstandene.
  • Hvis du bruger Disney Infinity-figurer i Disney Infinity 2.0: Play Without Limits, låser du også op for figurer, mens du spiller.

Characters