• Console
  • Steam

Bliver der udgivet nye Play Set?

posted on 2016/06/01

Der kommer et nye Find Dory-Play Set i juni 2016, og der er allerede figurer i handlen fra Alice: Bag spejlet. Derefter vil der ikke komme flere Play Set.

Vores mål med Disney Infinity var at bringe den bedste Disney-historiefortælling til live hjemme hos folk over hele verden, og det har vi – med jeres støtte – opnået. Vi håber, at I har nydt at spille spillet, lige så meget som vi har nydt at lave det.