• Console
  • Steam

Xbox One - slet gemte spilfiler

posted on 2015/08/31

Hvis du har prøvet at gennemføre en fuldstændig genstart på din Xbox One og stadig oplever indlæsningsproblemer, kan du prøve at slette dine gemte spilfiler. Når du sletter gemte spilfiler, bliver dine aktuelle spilfremskridt slettet, og det kan være nødvendigt som et sidste trin for at løse de problemer med indlæsning, du oplever. Når du har slettet alle relaterede spilfiler, starter du forfra i spillet.

Du kan finde en vejledning på supportwebstedet for Xbox One.